پایانه بار بندرعباس و بندر شهید رجایی به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند کاهش ۳.۵ درصدی قیمت نفت در بازار‌های جهانی | بازار‌ها سیگنال پایان تنش‌ها را دریافت کردند؟ نانوایی‌ها در تهران اجازه تعطیلی ندارند کمبود آرد و نان وجود ندارد وضعیت فعلی کشت و توزیع برنج در کشور چطور است؟ در زمان دورکاری ادارات، بازنشستگان کشوری با شماره ۲۵۰۰ تماس بگیرند آرامش در بازار خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) واکنش کاهشی قیمت خودرو‌های داخلی به ادامه درگیری‌های نظامی ایران و اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تعویض ۳۰۰ هزار چراغ گازی پرمصرف با LED در خراسان رضوی اعلام نرخ طلا فعلاً متوقف شد + علت توزیع بموقع تمام کالا‌های موردنیاز در سراسر کشور | مردم از خرید‌های هیجانی بپرهیزند سخنگوی دولت: حقوق خردادماه ۱۴۰۴ کارمندان، مطابق اردیبهشت پرداخت می‌شود و مابه‌التفاوت در تیرماه واریز خواهد شد+ فیلم تحویل فرآورده‌های نفتی در جایگا‌ه‌های سوخت به صورت مظروف ممنوع است قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | افت ۳۰۰ هزار تومانی نرخ طلا دلار ریزش کرد | عدم اعلام نرخ طلا و سکه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی، منجر به  زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد توصیه صنف جایگاه‌داران به مردم برای مدیریت مصرف سوخت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مستأجران بخوانند | تمدید اجباری قرارداد اجاره با یک بند جدید ادامه دارد

  • کد خبر: ۵۱۴۵۱
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱
مستأجران بخوانند | تمدید اجباری قرارداد اجاره با یک بند جدید ادامه دارد
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: اجرای مصوبه تمدید اجباری قرارداد اجاره همچنان تا سه ماه بعد از پایان کرونا ادامه دارد و فقط یک بند جدید به آن اضافه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمود محمودزاده» روز چهارشنبه درباره جدیدترین شیوه اجرای مصوبه تمدید اجباری قرارداد‌های اجاره که تابستان امسال در ستاد مبارزه با کرونا تصویب شد،گفت: اجرای این مصوبه به قوت خود باقی است و موجران نمی‌توانند مستأجران را جواب کنند.

 

وی ادامه داد: تنها تفاوتی که شامل اجرای این مصوبه شده است اضافه‌شدن بند چهارم با عنوان شرط استفاده ملک برای اولاد ذکور است. در صورتی که موجر ملک را برای سکونت فرزند ذکور خود بخواهند مستأجر باید ملک را تخلیه کند.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پیش‌تر در صورتی موجر می‌توانست حکم تخلیه ملک را بگیرد که مستاجر به تعهدات قبلی خود عمل نکرده بود و به عنوان مستأجر بد در مراجع قضایی شناخته می‌شد و یا مالک ملک خود را فروخته بود، اما اکنون شرط استفاده ملک برای فرزند ذکور هم اضافه شده است.

 

محمودزاده تأکید کرد: مصوبه تمدید اجباری قرارداد‌های اجاره تا ٣ ماه بعد از پایان کرونا اجرا خواهد شد و هیچ صاحب‌خانه‌ای نمی‌توانند بدون دلایل ذکر شده برای مستأجر خود حکم تخلیه بگیرد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی از دستگاه قضا بابت همکاری با وزارت راه در طول اجرای این مصوبه قدردانی کرد و گفت: این مصوبه تابستان و پاییز امسال به طور کامل اجرا شده است و بیشتر قرارداد‌های اجاره تمدید شد و دستگاه قضا حکم تخلیه برای مستأجران را اجرا نکرد.

 

به گفته محمودزاده در راستای اجرای دقیق‌تر و بدون نقص مصوبه تمدید اجباری قرارداد‌های اجاره، پیشنهاد جدید تخلیه ملک به دلیل سکونت اولاد ذکور اضافه شده است و این به معنای پایان اجرای این مصوبه نیست.

 

مصوبه کرونایی تمدید اجباری اجاره‌بها از کجا آغاز شد؟

اسفندماه سال گذشته بود که ستاد ملی مبارزه با کرونا مصوبه تمدید اجباری قرارداد‌های اجاره را تا پایان اردیبهشت ماه تصویب و ابلاغ کرد، این مصوبه در خردادماه امسال با تصمیم مجدد ستاد مبارزه با کرونا و با هدف جلوگیری از شیوع کرونا در پی اسباب‌کشی، مجدد تمدید شد و نهایتا در تیرماه امسال با تغییرات جدید برای اجرا به دستگاه‌های مربوط ابلاغ شد.

 

«محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی تیر ماه امسال در نامه‌ای با موضوع مصوبات بیست و ششمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا در ۸ تیر ۹۹ به سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، دادستان کل استان ها، روسای دادگستری کل استان‌ها و رئیس مشاوران املاک کشور، بر اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا، بر اجرایی‌کردن مواد ٩ و ١٠ مصوبه در خصوص تمدید قرارداد‌های اماکن استیجاری و الزامی شدن ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور و اخذ کد رهگیری تأکید کرد و خواستار اتخاذ تصمیم در‌این‌باره شد.

 

از آن زمان تاکنون این مصوبه در حال اجرا بود و موجب تمدید ۵۰ درصد قرارداد‌های اجاره سد تا اینکه روز گذشته محمود واعظی، رئیس دفتر ریاست جمهوری موارد «استثنا» در «تمدید قرارداد‌های اجاره اماکن مسکونی» را برای اجرا به وزیر کشور ابلاغ کرد و یک بند به این مصوبه اضافه شد.

 

بدین ترتیب چنانچه مالک به منظور تخریب واحد مسکونی و احداث ساختمان جدید، پروانه ساختمانی اخذ کرده باشد؛ و یا چنانچه مستأجر تا یک‌ماه پس از تمدید قرارداد اجاره جدید، مابه‌التفاوت مال‌الاجاره را به موجر پرداخت نکرده باشد.

 

همچنین چنانچه به تشخیص مرجع صالح رسیدگی کننده، نیاز مالک (موجر) به دلیل ازدواج اولاد ذکور وی به ملک مسکونی مورد اجاره احراز شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->